Skip to Content

Ontmoeten is verzoenen

De Route van Verzoening begint bij het erkennen van ieders verhaal. Want door te erkennen waar we vandaan komen, kunnen we ons verzoenen. Ga naar een van de hedendaagse ontmoetingsplekken op het Ontmoetingspad of dompel je onder in de geschiedenis door de andere paden te volgen.

Het Ontmoetingspad van de Route van de Verzoening gaat langs de verschillende ontmoetingsplekken in de verschillende wijken, van Vathorst in het noorden tot het Leusderkwartier in het Zuiden van Amersfoort. Het zijn allemaal locaties waarbij ontmoeting vanzelfsprekend plaatsvindt, denk hierbij bijvoorbeeld aan een trapveldje waar kinderen en ouders van allerlei achtergronden samenkomen, een winkelcentrum of een buurttuintje.

 

De route

De verhalen

Klik op de illustraties voor de verhalen achter de locaties


Contact

Art.1 Midden Nederland
Kaap Hoorndreef 42 3563 AV Utrecht

telefoon: 030 – 232 86 66
Mail: info@art1mn.nl

De Route van Verzoening is met zorg samengesteld met als doel bezoekers te informeren, bewustwording te vergroten en het gesprek op gang te brengen. Helaas kan het voorkomen dat informatie onvolledig, onjuist of niet meer actueel wordt weergegeven. We behouden ons het recht voor om informatie te wijzigen. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie.

Website design by: SDG HUB Nederland & The Imagineering Suite © 2021
Left Menu Icon