Skip to Content

Het Boerenpad

Agrariërs zijn al sinds jaar en dag verantwoordelijk voor een groot deel van de voedselvoorziening van alle burgers. Op het eerste gezicht een nobel beroep met een groot maatschappelijk belang. Toch zijn er tot op de dag van vandaag signalen uit de stad dat er te weinig aandacht is voor de boeren en hun families. Vroeger werd er van boerenfamilies verwacht dat zij halt hielden en hun pet af namen wanneer er iemand uit een hogere klasse hen op straat passeerde. Vandaag de dag voelen veel boeren zich niet gezien door de overheid, terwijl zij hard nodig zijn om zaken als het klimaat en de stikstofproblemen aan te pakken.

Enkele locaties op deze route zijn niet toegankelijk omdat het woonhuizen zijn. Ga met respect om met deze locaties en begeef je niet zonder toestemming op privéterrein:

 

De Route

 

De Verhalen

Klik op de illustraties voor het verhaal achter de locatie


Contact

Art.1 Midden Nederland
Kaap Hoorndreef 42 3563 AV Utrecht

telefoon: 030 – 232 86 66
Mail: info@art1mn.nl

De Route van Verzoening is met zorg samengesteld met als doel bezoekers te informeren, bewustwording te vergroten en het gesprek op gang te brengen. Helaas kan het voorkomen dat informatie onvolledig, onjuist of niet meer actueel wordt weergegeven. We behouden ons het recht voor om informatie te wijzigen. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie.

Website design by: SDG HUB Nederland & The Imagineering Suite © 2021
Left Menu Icon